fbpx

CONTENT CREATIE

Social Media marketing is onlosmakelijk verbonden met content marketing. Content marketing is een online tool die volledig draait op het creëren en verspreiden van waardevolle content voor een specifiek doelgroep.

Alles begint met strategie. INCONTEKX ontwikkelt een routekaart om ervoor te zorgen dat inhoud contextueel, relevant en boeiend is. Ik denk met jou mee over hoe je je doelgroep kunt bereiken. Daarna ga ik onderzoeken wat je van ze wil weten, op welke platform ze zich begeven en welke vorm van content interessant voor ze kan zijn. Maar ook vragen beantwoorden als: Wie ben je als merk en waarvoor sta je? Dit alles zal helpen om een een ijzersterk merkverhaal te creëren waarmee je het verschil maakt voor je doelgroep.

Vanuit de strategie gaan we bepalen welke content je wil gaan inzetten om jouw doelstellingen te behalen en doelgroep te bereiken.


Denk hierbij aan:

  • Snackable content (quotes, infographics, filmpje, gifjes)
  • Download content (e-books, whitepapers)
  • Expert content (blog, video, podcast, infographics, tips)
  • Influence-content (interviews)
  • Employee-/ candidate content (quiz, succesmomenten)

Veel keus dus om succesvol content te creëren voor jouw bedrijf.

WELKE VERHALEN WIL JE VERTELLEN?

Laten we jouw doelen en uitdagingen bespreken bij een kopje koffie, via e-mail of telefoon. Stuur een bericht door onderstaande formulier in te vullen of mail naar info@incontekx.nl. Ik neem z.s.m. contact met je op!