fbpx

REVIEWS KLANTEN OVER INCONTEKX

Online Marketing /Social Media / Online campagnes / Web design / SEO / Trainer

Ria Schoonenboom | President Soroptimistclub

Jarina verzorgt de externe communicatie voor Soroptimistclub ’s Gravenhage, die uit zo’n 50 leden bestaat. Zij doet dit met passie en grote deskundigheid. Zij heeft de website met autorisaties en interactieve mogelijkheden opgezet, zorgt voor nieuwe content en beheert deze. Daarnaast brengt ze proactief de activiteiten van onze club via social media (Instagram, Facebook en LinkedIn) op een aantrekkelijke wijze naar buiten. Dit resulteert in een sterke toename van belangstelling, hetgeen een uitzondering is onder serviceclubs.

Tenslotte: Jarina is een hartelijke vrouw in de samenwerking; ze is handig, vriendelijk, slim, geduldig, denkt mee èn denkt vooruit, is betrouwbaar en houdt zich aan gemaakte afspraken.

Wij kunnen haar daarom van harte aanbevelen aan organisaties die een grotere exposure willen.

Elvira Heemskerk - Mantelzorgmakelaar | Werving & training

Ik heb Jarina als een betrouwbare professional ervaren, zij komt altijd haar afspraken na. Zij heeft veel kennis van Social Media, online marketing en het bouwen van websites. Jarina is een prettige persoon om mee samen te werken en het is haar nooit teveel om iets extra’s te doen.

Marie-Christine K E (’s-Gravenhage)

Ik ben zeer tevreden met de website die Jarina (INCONTEKX) voor mij opgebouwd heeft. Niet alleen het resultaat is aan te prijzen maar ook de samenwerking om tot het eindproduct te komen. Ze stelde de goede vragen, attendeerde me op allerlei zaken die van belang zijn voor de keuze van de parameters. Ze gaat zeer zorgvuldig ter werk, is zeer vriendelijk en heel geduldig. Ik beveel Jarina ten zeerste aan.

Peter van de Ven - Coach Heart Connection

Ik heb Jarina leren kennen als webdesign master met een zeer groot gevoel van inlevingsvermogen in de behoefte van mij als klant. Daarnaast combineert ze haar deskundigheid met een grote mate van geduld en vrolijkheid die erg aanstekelijk is. Het was een heerlijke tijd om met haar te mogen samenwerken en ben erg dankbaar voor het resultaat van mijn prachtige vernieuwde website heartconnection.nl.

Eline Mattheij

Jarina heeft me geholpen met het maken van een prachtige website. Ik was enorm aan het twijfelen over het ontwerp. Jarina had veel inzicht in wat belangrijk is op een homepage en kon me daarmee verder helpen. Ze deed ook niet moeilijk als ik achteraf nog aanpassingen wilde. Daarnaast heeft ze me goede tips gegeven over de veiligheid op mijn website. Al met al levert Jarina een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ze stond me geduldig, vriendelijk en enthousiast te woord. Een echte aanrader als je op zoek bent naar iemand die een goede website wil bouwen!

Inge Cotte - directeur UWV

Jarina is een absoluut organisatietalent met veel creativiteit. Ze heeft een grote bijdrage geleverd aan het realiseren van onze eigen website voor loopbaanontwikkeling en vele workshops georganiseerd. Het was een plezier om met deze positieve en sterke vrouw samen te werken.

Carla Blenke - Re-integratiecoach en docent

Jarina kan goed luisteren en daardoor heeft ze een mooie site voor mijn bedrijf Coaching Blenke gecreëerd. De site geeft goed weer waar ik voor sta als coach. Ik ben zeer tevreden met haar als website bouwer!

Fred Geelen - Redacteur en Tekstschrijver

Jarina is een geweldige collega. Een echte teamspeler, die met passie en respect voor de mensen die ze interviewt, verhalen schrijft. Daarnaast stimuleert ze ons om verder te kijken dan alleen print en de krant ook via social media toegevoegde waarde te geven.

Lia Hol - (Loopbaan)coach

Jarina heb ik leren kennen als een avontuurlijke, sterke vrouw die out of the box durft te denken. In onze regiegroep deden wij een beroep op haar creativiteit vooral bij het vinden van inspirerende locaties (en inspirerend was het!) en bij het maken van communicatie uitingen. Het was erg prettig samenwerken met Jarina, we komen elkaar vast in een volgend project weer tegen.

Kaya-Quintana Broekhuijsen - Build my Business

Jarina was vanaf de eerste ontmoeting een heel hartelijk en warme persoonlijkheid. Je kunt aan haar echt zien dat ze begaan is met haar studenten en collega's. Tijdens een social media trainingsweek heb ik gezien hoe Jarina een grote en toch best complexe groep jongeren goed wist te begeleiden. Ze heeft geduld, blijft rustig in lastige situaties en zorgt voor een grote dosis gezelligheid. Kortom, een echte aanwinst voor je team.

Kayal - trainee TTL

Jarina is een goede begeleidster en ik heb heel veel van haar geleerd tijdens mijn 10 weekse training bij Tech Talent Lab. Ze staat altijd klaar om begeleiding aan te bieden en advies te geven waar het nodig is. Daarnaast is ze hardwerkend, rechtvaardig en gaat ze planmatig te werk.

Tot slot, is Jarina een powervrouw en beschikt zij over de eigenschappen & skills van een goede begeleidster/mentor. 

Karine- trainee TTL

Jarina kan, door haar biculturele achtergrond en levenservaring, goed schakelen met allerlei cursisten. Daarnaast, kan ze jongeren passend advies geven in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze slaagt er steeds in om een technische kwestie op te lossen binnen online marketing en webdesign.