fbpx

REVIEWS KLANTEN OVER INCONTEKX

INCONTEKX hecht veel waarde aan de mening van haar klanten en diensten. Wil je weten hoe klanten haar diensten beoordelen, lees dan onderstaande reviews.

Carla Blenke – Coach

Jarina kan goed luisteren en daardoor heeft ze een mooie site voor mijn bedrijf Coaching Blenke gecreëerd. De site geeft goed weer waar ik voor sta als coach. Ik ben zeer tevreden met haar als website bouwer!

Eline Mattheij

Jarina heeft me geholpen met het maken van een prachtige website. Ik was enorm aan het twijfelen over het ontwerp. Jarina had veel inzicht in wat belangrijk is op een homepage en kon me daarmee verder helpen. Ze deed ook niet moeilijk als ik achteraf nog aanpassingen wilde. Daarnaast heeft ze me goede tips gegeven over de veiligheid op mijn website. Al met al levert Jarina een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ze stond me geduldig, vriendelijk en enthousiast te woord. Een echte aanrader als je op zoek bent naar iemand die een goede website wil bouwen!

Peter van de Ven – Coach

Ik heb Jarina leren kennen als webdesign master met een zeer groot gevoel van inlevingsvermogen in de behoefte van mij als klant. Daarnaast combineert ze haar deskundigheid met een grote mate van geduld en vrolijkheid die erg aanstekelijk is. Het was een heerlijke tijd om met haar te mogen samenwerken en ben erg dankbaar voor het resultaat van mijn prachtige vernieuwde website heartconnection.nl.

Fred Geelen – Redacteur

Jarina is een geweldige collega. Een echte teamspeler, die met passie en respect voor de mensen die ze interviewt, verhalen schrijft. Daarnaast stimuleert ze ons om verder te kijken dan alleen print en de krant ook via social media toegevoegde waarde te geven.

Lia Hol

Jarina heb ik leren kennen als een avontuurlijke, sterke vrouw die out of the box durft te denken. In onze regiegroep deden wij een beroep op haar creativiteit vooral bij het vinden van inspirerende locaties (en inspirerend was het!) en bij het maken van communicatieuitingen. Het was erg prettig samenwerken met Jarina, we komen elkaar vast in een volgend project weer tegen.

Inge Cotte

Jarina is een absoluut organisatietalent met veel creativiteit. Ze heeft een grote bijdrage geleverd aan het realiseren van onze eigen website voor loopbaanontwikkeling en vele workshops georganiseerd. Het was een plezier om met deze positieve en sterke vrouw samen te werken.

Skip to content