fbpx

WordPress plugins gebruikt door bloggers en marketeers

WordPress plugins gebruikt door bloggers en marketeers. Dit is een lijst met plugins die vaak wordt gebruik door bloggers en marketeers.

Maar ook door webbouwers, webdesigners en mensen die meer traffic naar hun website willen. Daarnaast worden ze ook gebruikt voor een snelle website in een veilige omgeving.Bijna alle plugins zijn gratis. Wellicht moet je betalen voor het gebruik maken van premium-tools, maar soms is het zeer de moeite waard om dit te doen.

DIT ZIJN DE TOP PLUGINS:

SEO PLUGINS
#Yoast SEO

Verbeter je WordPress SEO. Met deze plugin kun je jouw website optimaliseren, waardoor je beter kunt ranking in Google en vindbaar bent voor (potentiele) klanten. Yoast SEO plugin heeft meer dan 5 miljoen actieve installaties. Een zeer populaire plugin bij webbouwers.

LEADGENERATIE PLUGINS
#MailChimp voor WordPress

Een van de meest populaire diensten voor e-mailmarketing. Denk bijvoorbeeld aan het maken en versturen van nieuwsbrieven.

#OptinMonster
Zoniet de beste WordPress Lead Generation plugin met 500.000+ actieve installaties.

FORMULIER BUILDER PLUGINS 
#WPForms
Drag & Drop formulier builder voor WordPress. Er zijn 500.000+ actieve installaties.

#Ninja Forms
Met deze plugin maak je eenvoudige en krachtige formulieren voor je website.

#Easy Forms for MailChimp
Maak eenvoudig en onbeperkte formulieren voor jouw MailChimp lijsten. Populair bij ondernemers met meer 60.000+ actieve installaties.

# MailChimp Forms by MailMunch
Door deze MailChimp formulieren plugin kun je meer abonnees krijgen.

#Caldera Forms
Creëert responsive formulieren door middel van een eenvoudige drag en drop editor. Er zijn 100.000+ actieve installaties van deze plugin.

#Formidable Forms
De beste plugin voor WordPress formulieren. Je kunt dit gebruiken voor contactformulieren, enquêtes en veel meer andere dingen. Een must have voor online ondernemers.

SOCIAL MEDIA PLUGIN
#Social Icons

Social Media widgets en shortcode. Eenvoudig in gebruik. Plugin heeft 20.000+ actieve installaties

#Social Warfare
Mooie, strakke en snelle buttons waarmee je content kunt delen en traffic genereren vanuit je social media kanalen van en naar je website.

#Instagram Feed
Deze plugin heeft 400.000+ actieve installaties. Je kunt Instagram integreren naar je website. Wat interesseert is, dat je het kunt gebruiken voor meerdere Instagram-accounts.

VEILIGHEID EN BACK-UP PLUGINS
#Jetpack
Deze plugin heeft een sterke combinatie van ontwerp, marketing en beveiliging. Alles op één locatie. Deze plugin heeft meer dan 4 miljoen actieve installaties.

#Akismet
Spambeveiliging voor je WordPress website. Plugin heeft meer dan 5 miljoen actieve installaties.

#iThemes Security
iThemes Security zorgt ervoor dat hackers de algemeen bekende functies van WordPress niet kunnen gebruiken om je website te hacken. Deze plugin bied meer dan 30 manieren om jouw WordPress website te beveiligen en beschermen.

#UpdraftPlus
Plugin heeft 1+ miljoen actieve installaties. Regelmatig een back-up maken van jouw WordPress site is belangrijk. Back-ups kun je bewaren op een externe locatie waaronder Dropbox en Google Drive.

#Sucuri Security
Sucuri Inc. is een wereldwijd erkende autoriteit met betrekking tot website beveiliging. Specialisatie zit met name in WordPress veiligheid. Plugin heeft 300.000+ actieve installaties.

#Wordfence Security
Wordfence Security is 100% gratis en open source met 2+ miljoen actieve installaties. Deze plugin is niet zomaar een standaard beveiligingssysteem. Wordfence heeft ook een eigen geïntegreerde caching. Caching is het tijdelijk opslaan van bestanden voor snelle toegang.

#All-in-One WP-Migration
Deze plugin exporteert je WordPress website inclusief de database, media bestanden, plugins en thema’s zonder dat technische kennis vereist is.
Verplaatsen, overbrengen, kopiëren, migreren en een back-up maken van een site doe je met één klik. Snel, gemakkelijk en betrouwbaar.

WORDPRESS OPTIMALISEREN VOOR EEN HOGERE SNELHEID PLUGINS
#WP Rocket
Een snelle website is goed voor je business. Deze plugin laat WordPress snel laden.

#W3 Total Cache
Beste cache plugin voor WordPress. Het helpt om je website nóg sneller te maken.

#WP Smush
Met deze plugin kun je formaat wijzigen, optimaliseren en afbeeldingen comprimeren.

#Imagify
Lichtere afbeeldingen maken zonder kwaliteitsverlies. Een must have plugin voor webdesigners.

OVERIGE PLUGINS
#Ad Inserter
Invoegen en beheren van advertenties: AdSense, advertentieversleuteling, plakkerige advertentiewidgets, shortcodes, AMP, PHP, HTML, CSS, formulier, tracking, header en footer-code. 

#Duplicate Post
Met deze plugin kunnen gebruikers berichten van elk type klonen of kopiëren naar nieuwe concepten voor verdere bewerking. Scheelt heel veel tijd.

#Envira Gallery
Responsieve fotogalerij voor WordPress. Een handige plugin om te hebben.

#Slider by Soliloquy
Responsive Image Slider voor WordPress met 80.000+ actieve installaties. 

#Insert Headers and Footers
Met deze plug-in kun je extra scripts toevoegen aan de kop- en voettekst van jouw blog door in te loggen op wp_head en wp_footer. 

#Beaver Builder
Geweldig drag en drop WordPress Page Builder. Bouw eenvoudig prachtige homepages, professionele lading pagina’s met Beaver Builder. Met 300.000+ actieve installaties is dit zeer geliefd bij bloggers.

#Testimonials Widget
Voeg op een eenvoudig manier reviews toe op jouw website.

WAT ZIJN WORDPRESS PLUGINS?

Met WordPress plugins kun je een website maken. Een plugin is een stukje software dat een bepaalde functie heeft om je WordPress site verder uitbreiden. Er zijn duizenden plugins. Plugins om foto’s te publiceren, content te maken, spam te voorkomen, social media plugins, SEO plugins, plugins om je website te beveiligen en zoveel meer.

Als webdesigner ben ik altijd op zoek naar goede plugins om websites te bouwen. Door trail en error kom je uiteindelijk tot de perfecte match om een mooie en stevige website te bouwen voor je klant.

Mocht je vragen hebben over deze plugins of wil je ze ook installeren op jouw website, maar weet niet hoe? Stuur dan een mail naar incontekx@gmail.com